ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διαιτητής δέχεται άγρια επίθεση σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αργεντινή (βίντεο)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η κατάσταση ξέφυγε τελείως

Διαιτητής δέχεται άγρια επίθεση σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αργεντινή (βίντεο)

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε ερασιτεχνικό τουρνουά στην Αργεντινή, λίγες μέρες μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Μεξικό, ανάμεσα στους οπαδούς της Κερέταρο και της Άτλας.

Στη διαδικασία των πέναλτι ηττήθηκε η Κόρδοβα Λα Πουέρτα από τη Σπορτίβο Τιρολέσα, στο πλαίσιο ενός τουρνουά ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η κατάσταση ξέφυγε τελείως μετά το τέλος της αναμέτρησης , με τους παίκτες των γηπεδούχων να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αργεντινού Εντουάρντο Παστορίνο.

Έτσι, ο διαιτητής της αναμέτρησης δέχτηκε επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας, που τον πήραν στο κυνήγι και άρχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να διακομιστεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Λίγκας του Κολόν, Γκουστάβο Γκαρσία, καθώς πήγε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά και αυτός δέχτηκε επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της Λα Πουέρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.