ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δίκη Ρ.Γκιγκς: «Η νύχτα στο κελί ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου» είπε εν μέσω δακρύων

«Δεν είχα ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση»

Δίκη Ρ.Γκιγκς: «Η νύχτα στο κελί ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου» είπε εν μέσω δακρύων

O Ράιαν Γκιγκς ξέσπασε σε κλάματα κατά την διάρκεια της δίκης του, όταν του ζητήθηκε να θυμηθεί τη νύχτα σε ένα κελί στο αστυνομικό τμήμα του Πέντλετον. «Ηταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου» τόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

H δίκη του Ράιαν Γκιγκς συνεχίζεται για 8η μέρα και ο πρώην εκλέκτορας της εθνικής Ουαλίας βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση.

Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως πάντα ήταν άπιστος στις σχέσεις, όμως ξεκαθάρισε πως ποτέ του δεν έχει χτυπήσει ούτε την 38χρονη σύντροφο του ούτε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Ο πρώην σταρ της Γιουνάιτεντ ξέσπασε σε κλάματα, αφού κλήθηκε να θυμηθεί τη νύχτα που συνελήφθη επειδή φέρεται να χτύπησε την Κέιτ Γκρέβιλ, την τότε κοπέλα του. «Φοβήθηκα», είπε ο Γκιγκς «Δεν είχα ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση».

Ο Ουαλός άρχισε να κλαίει, με τη διαδικασία να καθυστερεί για λίγο, ώστε να ηρεμήσει. Εκείνο το βράδυ, είπε ο Γκιγκς, ήταν η «χειρότερη εμπειρία της ζωής μου».

Ο ίδιος επέμεινε πως δε χτύπησε ποτέ την Κέιτ Γκρέβιλ, τονίζοντας πως παρά τα ξεσπάσματά του δεν υπήρξε βίαιος.

Η δίκη του θα διαρκέσει δέκα ημέρες και σε αυτήν εκτιμάται πως θα παρευρεθούν τις επόμενες μέρες και οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Γκάρι Νέβιλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.