ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσίευμα «σεισμός» από γαλλικό ΜΜΕ: «Ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ»

Μια τέτοια εκδοχή θα τον φέρει ξανά απέναντι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Δημοσίευμα «σεισμός» από γαλλικό ΜΜΕ: «Ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται ότι αποδέχθηκε την πρόταση για πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από την Αλ Χιλάλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται πηγές μέσα από τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και υποστηρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σαουδική Αραβία, με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ.

Οι Σαουδάραβες προσέφεραν μισθό “μαμούθ” στο Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος και θα τον κάνει μακράν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος και θα τον φέρει ξανά απέναντι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες αγωνίζεται στην Αλ Νασρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μέσι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στο Παρίσι, αλλά φαίνεται ότι δεν βρέθηκε λύση ούτε με την Μπαρτσελόνα, για την επιστροφή του στη Βαρκελώνη κι έτσι αποφάσισε να πει “ναι” στα… πετροδόλαρα της Αλ Χιλάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.