ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Εκτός εαυτού» και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Φώναξε στον προπονητή του μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο

Το βίντεο με τον εξαγριωμένο ποδοσφαιριστή κάνει το «γύρο του διαδικτύου»

«Εκτός εαυτού» και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Φώναξε στον προπονητή του μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο

Την ώρα που η Αλ Νασρ, αποκλείσθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σαουδικής Αραβίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι υπό αμφισβήτηση, όσον αφορά στην προσφορά του στην ομάδα, καθώς οι προσδοκίες που προέκυψαν από την απόκτηση του, έχουν -προς το παρόν- διαψευσθεί.

Παρά το γεγονός, ότι ο CR7 έχει σκοράρει 11 φορές σε ισάριθμες συμμετοχές, δεν έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του, που όπως όλα δείχνουν… χάνει και το τραίνο του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα από την Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα, η Αλ Νασρ αποκλείσθηκε στο κύπελλο από την ουραγό της βαθμολογίας, Αλ Γουεντά, με τον Ρονάλντο να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Μόλις τελείωσε η αναμέτρηση, ο κορυφαίος επιθετικός των τελευταίων ετών, εξαγριώθηκε και φώναξε στον προπονητή του, Ντίνκο Γέλιτσιτς, όντας απογοητευμένος και… θυμωμένος, με τις σχετικές εικόνες να κάνουν τον «γύρο του κόσμου».

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε προηγηθεί ένα ακόμη επεισόδιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σταρ εκνευρισμένο να προχωρά σε άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και όλα αυτά, όταν την περίοδο που ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή στην ποδοσφαιρική Ιστορία, η Αλ Νασρ ήταν επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.