ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελλάδα – Ιρλανδία: Τα πλάνα του Γ.Πογέτ για την ενδεκάδα της Εθνικής στον αποψινό αγώνα

Αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια

Ελλάδα – Ιρλανδία: Τα πλάνα του Γ.Πογέτ για την ενδεκάδα της Εθνικής στον αποψινό αγώνα

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας μας υποδέχεται απόψε (16/6, 21:45) την Ιρλανδία στην «Opap Arena» για τα προκριματικά του Euro 2024 και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η παρουσία της Γαλλίας και της Ολλανδίας στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας δεν επιτρέπει γκέλες στην ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, η οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024 με άνετη νίκη επί του Γιβραλτάρ, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική είχε ρεπό.

Η Εθνική Ελλάδας αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Βλαχοδήμος θα είναι δεδομένα κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Τσιμίκας, δεξιά ο Μπάλντοκ και οι Χατζηδιάκος, Μαυρομάνος στο κέντρο.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, ενώ στην τριάδα της επίθεσης οι Πέλκας, Μασούρας και Γιακουμάκης.

Ο Λημνιός διεκδικεί τη θέση του Πέλκα, ο Σιώπης του Κουρμπέλη, ενώ στην επίθεση Παυλίδης και Δουβίκας μπορεί να ξεκινήσουν βασικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.