ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΠΟ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Την απόφαση να την περιμένετε από την Τρίτη και μετά»

Οι δύο ΠΑΕ ανέλυσαν σε αρκετές σελίδες τα επιχειρήματα τους

ΕΠΟ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Την απόφαση να την περιμένετε από την Τρίτη και μετά»

Οι νομικές υπηρεσίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχαν περιθώριο να αποστείλουν στα γραφεία της ΕΠΟ έως τις 12:00 της Δευτέρας τα συμπληρωματικά τους υπομνήματα, τα οποία έρχονται ως συνέχεια της ακροαματικής διαδικασίας της περασμένης Παρασκευής όπου εξετάστηκαν σε δεύτερο βαθμό τα όσα έγιναν στο διακοπέν ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναίκός για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Οι δύο ΠΑΕ ανέλυσαν σε αρκετές σελίδες τα επιχειρήματα τους με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπήρχε λόγος διακοπής του αγώνα και τον Παναθηναϊκό για το ότι ορθώς διεκόπη το ματς με υπαιτιότητα των ερυθρόλευκων και όλα αυτά να υπάρχουν στα χέρια των μελών της Επιτροπής Εφέσεων.

Ωστόσο απόφαση δεν πρόκειται να βγει σήμερα, αλλά όπως χαρακτηριστικά έλεγαν από την ΕΠΟ «την απόφαση να την περιμένετε από την Τρίτη και μετά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεγονός που σημαίνει ότι η τελική ετυμηγορία επί ελληνικού εδάφους (κατόπιν μπορεί η ομάδα που ενδιαφέρετε να προσφύγει στο CAS) μπορεί να αργήσει ακόμη 2-3 ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.