ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Ερυθρόλευκο πάρτι» στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την θρυλική πρόκριση στον τελικό του Conference League

Στα αποδυτήρια της ομάδας βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να συγχαρεί τους παίκτες για την τεράστια επιτυχία τους και να πανηγυρίσει μαζί τους

«Ερυθρόλευκο πάρτι» στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την θρυλική πρόκριση στον τελικό του Conference League

«Ερυθρόλευκο πάρτι» επικράτησε στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων με τραγούδια, χορούς και συνθήματα ακόμα και πάνω στους πάγκους αλλά και στα τραπέζια, μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, αφού επικράτησε 2-0 της Άστον Βίλα, εξαφάνισε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League και με συνολικό σκορ 6-2, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena.

Ο Ελ Κααμπί, ήταν αυτός που πέτυχε τα δύο γκολ των Πειραιωτών.

Οι Ροντινεϊ, Ποντένσε, Ελ Κααμπί ήταν αυτοί που έδιναν τον ρυθμό υπό τους ήχους του «Freed from Desire» με όλους τους υπόλοιπους φυσικά να ακολουθούν και να γιορτάζουν και αυτοί τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

@olympiacosfc

🎵 LA LA LA #UECLfinal

♬ πρωτότυπος ήχος – Olympiacos FC

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο τραγούδι από τα 90s χρησιμοποιείται τον τελευταίο χρόνο από τους φιλάθλους της ΑΕΚ για να την αποθεώνουν σε κάθε νίκη της.

Στα αποδυτήρια της ομάδας βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να συγχαρεί τους παίκτες για την τεράστια επιτυχία τους και να πανηγυρίσει μαζί τους.

@olympiacosfc

OLYMPIACOS 🔴⚪️ ➡️ #UECLfinal

♬ πρωτότυπος ήχος – Olympiacos FC

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.