ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εστιατόριο στο Μιλγουόκι με τζατζίκι, σουβλάκι και μουσακά άνοιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι και το μενού έχει πολλές σπεσιαλιτέ της Ελλάδας

Εστιατόριο στο Μιλγουόκι με τζατζίκι, σουβλάκι και μουσακά άνοιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μια νέα επιχειρηματική κίνηση με άρωμα… Ελλάδας έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο ηγέτης των Μπακς παρέα με τους εκπροσώπους του, Γιώργο Πάνου τον Άλεξ Σαράτση, άνοιξαν ένα ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με το όνομα Αυλή (Avli) και θα δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να γευτεί τις νοστιμιές της Ελλάδας. Η συγκεκριμένη αλυσίδα υπάρχει και στο Σικάγο και τώρα επεκτείνεται και στο Μιλγουόκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε ματς», ήταν το μήνυμα του Greek Freak στο Instagram που ανυπομονεί για το νέο του εγχείρημα στον επιχειρηματικό κλάδο. Φυσικά το μενού του μαγαζιού θα είναι γεμάτο ελληνικές γεύσεις. Τζατζίκι, τυροκαυτερή, χωριάτικη, σουτζουκάκια, σαγανάκι, ντάκος, σουβλάκι, μουσακάς μεταξύ άλλων. Σίγουρα θα έχει πολλές επιλογές για κάθε γούστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.