ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εταιρίες ζητούν να ταξιδέψει μαζί με την εθνική ομάδα Αργεντινής… η καρδιά του Ν.Μαραντόνα!

Η καρδιά του Ν.Μαραντόνα δεν θάφτηκε μαζί με το υπόλοιπο σώμα του

Εταιρίες ζητούν να ταξιδέψει μαζί με την εθνική ομάδα Αργεντινής… η καρδιά του Ν.Μαραντόνα!

Μια περίεργη πρόταση υπήρξε από εταιρείες της Αργεντινής για την καρδιά του σπουδαιότερου ποδοσφαιριστή της χώρας του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο που έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου 2022, οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του τίτλου το 1986, στον τελικό το 1990 ενώ ήταν στον πάγκο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Έμεινε στην ιστορία για το «Χέρι του Θεού», για τον ξέφρενο πανηγυρισμό στο Μουντιάλ του 1994 και την χρήση κόκας και φυσικά για τη νίκη – ρεβάνς επί των Άγγλων για την ήττα στα Φόκλαντ.

Ο Μαραντόνα έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 1,5 χρόνο αλλά το όνομα του δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Επειδή το 2022 είναι έτος Μουντιάλ (Κατάρ) οι Αργεντινοί τον θυμήθηκαν και πάλι εκφράζοντας μια περίεργη επιθυμία τους.

Μια διαφημιστική εταιρεία, η Bombay και μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων η SDO πρότειναν η καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα να ταξιδέψει μαζί με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας στο Κατάρ για το Μουντιάλ.

Όπως έχει αποκαλυφθεί η καρδιά του Ντιέγκο δεν θάφτηκε μαζί με το υπόλοιπο σώμα του αλλά είναι στο Τμήμα Παθολογικής Ανατομίας της Αστυνομίας του Μπουένος Άιρες, στην πόλη Λα Πλάτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλουμε να εκπληρώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι θα ήταν η επιθυμία του, θέλουμε η καρδιά του Μαραντόνα να ταξιδέψει με την εθνική ομάδα στο Κατάρ.

Μακάρι να συνοδεύσει την ομάδα, να ταξιδέψει μαζί τους, να είναι σε ένα δωμάτιο, στο λεωφορείο, στο γήπεδο, και εάν ο Θεός και ο Ντιέγκο ήθελαν, επτά παιχνίδια μετά, δίπλα στον πολυαναμενόμενο Κύπελλο. Είναι το όνειρό μας και θέλουμε να είναι όνειρο όλων από εδώ και πέρα», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι δυο εταιρείες.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.