ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ: «Η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena θα λειτουργήσει στις 5 Αυγούστου»

Όλο και πιο κοντά στην λειτουργία του νέου γηπέδου

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ: «Η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena θα λειτουργήσει στις 5 Αυγούστου»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έθεσε ως μεγάλο στόχο την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι οπαδοί της Ένωσης μετράνε αντίστροφα πλέον, με δημοσίευμα συνδρομητικού ηλεκτρονικού περιοδικού να αναφέρεται στο πότε θα αρχίσει να λειτουργεί η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.

Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, φυσικά, είναι η ομάδα να μπει κανονικά στο νέο γήπεδό της, να επιστρέψει στην αγαπημένη της Νέας Φιλαδέλφεια, με την έναρξη της νέας σεζόν και το συνδρομητικό ηλεκτρονικό περιοδικό «Hotel and Restaurant Daily» υποστηρίζει πως έτσι θα γίνει.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμά του αναφέρεται στον όμιλο εστιατορίων «Nice n easy» που αναλαμβάνει την εστίαση στο νέο γήπεδο της Ένωσης και αναφέρει πως αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί από τις 5 Αυγούστου.

«Ο όμιλος εστιατορίων «Nice n easy» αναλαμβάνει την εστίαση στο νέο γήπεδο «Αγιά – Σοφιά OPAP Arena» της κιτρινόμαυρης ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο όμιλος που παραμένει ο πρωτοπόρος στην κατηγορία healthy-gourmet στην Ελλάδα από το 2008, όταν άνοιξε το πρώτο “nice n easy” εστιατόριο στην Αθήνα, αναλαμβάνει όλη την εστίαση του ολοκαίνουργιου γηπέδου, που περιλαμβάνει ένα εστιατόριο 500 θέσεων, ένα cafe 300 θέσεων, 6 μπαρ και 18 κυλικεία.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που έχει αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή αναμένεται να λειτουργήσει στις 5 Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κίνηση της συνεργασίας με τους εμπνευστές των Nice ’n’ Easy, τους επιχειρηματίες Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρήστο Αθανασιάδη και τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά, δείχνει την έμφαση που δίνεται στο κομμάτι της εστίασης, επιλέγοντας έναν όμιλο που έχει συνδεθεί με τη βιωσιμότητα και το wellness, την πρωτοποριακή ελληνική μεσογειακή κουζίνα και τα εποχιακά πιάτα, βασισμένα στην «farm to table» φιλοσοφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.