ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φλωρεντία: Μυστηριώδης θάνατος πρώην παίκτη του ράγκμπι – Έφτασε στο ξενοδοχείο συνοδευόμενος από γυναίκα

Το προσωπικό του ξενοδοχείου είδε την 44χρονη να βγαίνει μισόγυμνη, καλυμμένη με αίμα και να ζητά βοήθεια

Φλωρεντία: Μυστηριώδης θάνατος πρώην παίκτη του ράγκμπι – Έφτασε στο ξενοδοχείο συνοδευόμενος από γυναίκα

Ο πρώην διεθνής Βρετανός άσος του ράγκμπι, Ρίκι Μπάιμπι, βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (16.07.2022) στο δωμάτιο του πρώτου ορόφου του πολυτελούς ξενοδοχείου “Continentale” της Φλωρεντίας και οι Αρχές αναζητούν την… αλήθεια.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο 40χρονος Ρίκι Μπάιμπι (είχε αποσυρθεί από το ράγκμπι το 2012) έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στη Φλωρεντία συνοδευόμενος από 44χρονη γυναίκα.

Το ζευγάρι κατέλυσε στο ξενοδοχείο Continentale. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “La Nazione”, ο Μπάιμπι και η 44χρονη Βρετανίδα βγήκαν έξω το ίδιο βράδυ της Παρασκευής και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους στις 02:00 το πρωί, έχοντας πολύ καλή διάθεση.

Στη συνέχεια όμως… έγινε το κακό. από το συγκεκριμένο δωμάτιο και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Ο Μπάιμπι βρέθηκε νεκρός στο δάπεδο του δωματίου, έχοντας κοψίματα, μώλωπες και τραύματα σε όλο του το σώμα. Δίπλα του και η σύντροφός του, στην ίδια κατάσταση, αλλά ζωντανή.

Η 44χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Careggi και η κατάστασή της θεωρείται σοβαρή αλλά σταθερή. Έχοντας πληροφόρηση από την τοπική αστυνομία, ο Βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι οι έρευνες στρέφονται σε δύο ενδεχόμενα. Είτε πρόκειται για κάποιου είδους ερωτικό παιχνίδι που κατέληξε σε τραγωδία, είτε για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας. Η εγκληματική ενέργεια με συμμετοχή τρίτου ατόμου έχει αποκλειστεί!

Η αστυνομία περιμένει να πάρει κατάθεση από την σύντροφο του Μπάιμπι μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί. Την ίδια στιγμή, πηγές από τις Αρχές της Φλωρεντίας δηλώνουν πως η 44χρονη δεν θα ανακριθεί ως ύποπτη. “Φως” στον μυστηριώδη θάνατο του Ρίκι Μπάιμπι αναμένεται να ρίξει και η νεκροψία – νεκροτομή.

Τα Μέσα από την Ιταλία αναφέρουν πως στο δωμάτιο του ζευγαριού εντοπίστηκε ένα γκλομπ και «άλλα αντικείμενα». Παράλληλα, οηγή από το ξενοδοχείο δήλωσε πως το πρωί του Σαββάτουακούστηκαν θόρυβοι από το δωμάτιο του Μπάιμπι, ενώ μία από τις καμαριέρες ασφαλείας “συνέλαβε” την 44χρονη να βγαίνει μισόγυμνη, καλυμμένη με αίμα και να ζητά βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.