ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Φωτογραφία: Γ.Αλαφούζος, Γ.Κομπότης και Β.Ρουμπέτης παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί

Έβλεπαν μαζί ματς του Λεβαδειακού τον Μάιο του 2022

Φωτογραφία: Γ.Αλαφούζος, Γ.Κομπότης και Β.Ρουμπέτης παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί

Η αποκάλυψη ότι ο Βασίλης Ρουμπέτης που έπεσε νεκρός από πυρά εκτελεστών μαζί με τον κουνιάδο του Διονύση Μουζακίτη, κυκλοφορούσε με την θωρακισμένη Mercedes που ανήκει σε εταιρεία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού. 

Παράλληλα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «βράζουν» με τη στενή σχέση που διατηρεί ο Αλαφούζος με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννη Κομπότη και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφεραν: «Η ξεφτίλα σου σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν».

Όπως αποκαλύπτει το zougla.gr, το οποίο μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες από το γήπεδο της Λιβαδειάς τον Μάιο του 2022, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Γιάννης Κομπότης και ο Βασίλης Ρουμπέτης παρακολουθούσαν τον αγώνα από τον αγώνα Λεβαδειακού – Βέροιας και όλοι μαζί στην ίδια σουίτα, φαίνεται να διατηρούσαν καλές σχέσεις, καθώς μιλούσαν, χαμογελούσαν και αλληλοσυγχαίρονταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.