ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η αινιγματική ανάρτηση από Καρίμ Μπενζεμά ενόψει του Αργεντινή – Γαλλία

Μόλις πέντε λέξεις έβαλαν «φωτιά» στα social media

Η αινιγματική ανάρτηση από Καρίμ Μπενζεμά ενόψει του Αργεντινή – Γαλλία

Η υπόθεση «Καρίμ Μπενζεμά» απασχόλησε για λίγο την εθνική Γαλλίας, 24ωρα πριν τον τελικό με την Αργεντινή στο Μουντιάλ 2022. Ο Γάλλος επιθετικός, όμως, φαίνεται πως έχει άλλες προτεραιότητες…

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει τη δυνατότητα να παρευρεθεί στον τελικό του Μουντιάλ 2022 μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής, μιας και δεν αντικαταστάθηκε στη λίστα των «μπλε» και πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η… κουβέντα που «σηκώθηκε» τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται πως δεν είχε βάση. Υπήρξαν εικασίες πως απλά θα βρεθεί στο Κατάρ για να δει από κοντά τον αγώνα, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κακές σχέσεις του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης με τον τεχνικό της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Τελικά, η φημολογία από τα διεθνή ΜΜΕ σταμάτησε και ο 34χρονος Μπενζεμά θα δει τον τελικό του Μουντιάλ 2022 από το καναπέ του. Ή μήπως όχι;

Μια ανάρτηση του Καρίμ Μπενζεμά με μόλις πέντε λέξεις έβαλε «φωτιά» στα social media και συγκέντρωσε χιλιάδες like. Ο διεθνής Γάλλος σέντερ φορ και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ανέβασε μια selfie του στο Instagram με τη λεζάντα «δεν ενδιαφέρομαι».

Φυσικά, όλος ο κόσμος συνέδεσε την ανάρτηση με το Αργεντινή – Γαλλίας, συμπεραίνοντας πως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έχει σκοπό ούτε να δει τον τελικό του Μουντιάλ 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.