ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ανακοίνωση των «Bad Blue Boys» για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Να διοχετεύσουμε τον θυμό σε 90 λεπτά υποστήριξης»

Έξω από το γήπεδο θα υπάρχουν κουτιά συγκέντρωσης δωρεών για τους Κροάτες χούλιγκαν που είναι προφυλακισμένοι

Η ανακοίνωση των «Bad Blue Boys» για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Να διοχετεύσουμε τον θυμό σε 90 λεπτά υποστήριξης»

Ο σύνδεσμος των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, «Bad Blue Boys» εξέδωσε ανακοίνωση στο Instagram, με την οποία καλεί όλους τους φιλάθλους να επιδείξουν ενότητα και αλληλεγγύη στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, γνωστοποιεί πως έξω από το γήπεδο θα υπάρχουν κουτιά συγκέντρωσης δωρεών για τους Κροάτες χούλιγκαν που είναι προφυλακισμένοι στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση:

«Δεδομένων των συνθηκών που είναι γνωστές σε όλους, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την προγραμματισμένη χορογραφία στον αυριανό αγώνα μέχρι να επιστρέψουν τα αδέρφια μας.

Ο Βορράς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του και θέλουμε να καλέσουμε όλους τους οπαδούς της Ντιναμό από όλες τις κερκίδες σε ενότητα και αλληλεγγύη, που πολλές φορές μας έβγαλε από δύσκολες καταστάσεις και μας οδήγησε στις μεγαλύτερες νίκες.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για τον σύλλογό μας και θέλουμε να διοχετεύσουμε τον πόνο, τον θυμό και την απογοήτευση που νιώθουμε σε 90 λεπτά υποστήριξης του συλλόγου μας και των παικτών για να πετύχουμε τη νίκη στο γήπεδο. Ως φίλαθλοι, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην υποφέρει ο σύλλογος εξαιτίας αυτής της κατάστασης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γύρω από το γήπεδο, καθώς και στον ίδιο τον αγώνα, θα συγκεντρωθούν δωρεές στα μπλε κουτιά μας για να βοηθήσουμε τους φυλακισμένους αδελφούς μας και όλοι όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να πληρώσουν δωρεές σε λογαριασμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.