ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Η Άννα Βίσση κάνει «πρέσινγκ» στον Φ.Ιωαννίδη – «Θα μείνεις στον Παναθηναϊκό ή θα μείνεις;»

Ποια ήταν η αντίδραση του επιθετικού των πρασίνων

Η Άννα Βίσση κάνει «πρέσινγκ» στον Φ.Ιωαννίδη – «Θα μείνεις στον Παναθηναϊκό ή θα μείνεις;»

Η Άννα Βίσση επιχείρησε σε μια κοινή τους έξοδο προσπάθησε να «ψαρέψει» τον Φώτη Ιωαννίδη αν τελικά ο ποδοσφαιριστής θα πάρει μεταγραφή ή θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

Η γνωστή τραγουδίστρια και οπαδός των πρασίνων σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok, αφού πρώτα τραγουδάει με τη σύντροφο του Φώτη Ιωαννίδη, Ελένη Βουλγαράκη, στίχους από το τραγούδι της «Χρυσόψαρα» στη συνέχεια ρίχνει… δίχτυα μήπως και πιάσει καλή ψαριά.

@annavissiofficial

Η ψαριά της βραδυάς 🐠🐠🐠 @Voulgaraki Eleni @Ioannidis Fotis ☘️ #chrysopsara #annavissi @fannatics

♬ original sound – annavissiofficial

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο περίμενε ξανά και όλο θα βρεθούμε, τέρμα φίλε μου ως εδώ δεν θα τρελαθούμε», τραγουδάει και ρωτάει τον Φώτη Ιωαννίδη «δεν θα τρελαθούμε, θα μείνεις στον Παναθηναϊκό ή δεν θα μείνεις γιατί έχω αγωνία». Ο επιθετικός των πρασίνων χαμογελάει, πιάνει μια χαρτοπετσέτα και αρχίζει να σκουπίζει το μέτωπό του λέγοντας «ιδρώσαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.