ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Κ.Στεφανίδη στο πλευρό του Μ.Τεντόγλου – Εξηγεί γιατί ακυρώθηκε το άλμα του

Στον χώρο του στίβου έχει ξεσπάσει "πόλεμος" εάν φορούσε ή όχι τα κατάλληλα παπούτσια

Η Κ.Στεφανίδη στο πλευρό του Μ.Τεντόγλου – Εξηγεί γιατί ακυρώθηκε το άλμα του

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η ακύρωση από την World Athletics (παγκόσμια ομοσπονδία στίβου) του άλματος στα 8,40μ του Μίλτου Τεντόγλου λόγω του χρώματος των παπουτσιών του.

Στον χώρο του στίβου έχει ξεσπάσει “πόλεμος” εάν φορούσε ή όχι τα κατάλληλα παπούτσια για το αγωνισμά του και τα σχόλια κάτω από το post του Έλληνα Ολυμπιονίκη πέφτουν… βροχή και σχεδόν όλα είναι υπέρ του.

stefanidi

Θέση για το θέμα πήρε και η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντε Τζανέϊρο άνοιξε διάλογο με τον παλιό πρωταθλητή Περικλή Ιακωβάκη και τοποθετήθηκε για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

«Άσε Περικλή το κοιτάξαμε χθες. Και του τριπλούν και του μήκους της adidas επιτρέπονται για μήκος. Ο Μιλτος φοράει άλλο καρφί. Το οποίο επίσης επιτρέπεται. Αλλά έτυχε να φορέσει ένα special edition χρώμα και δεν του επικοινωνούν την επίδοση. Γιατί το μοντέλο είναι κανονικά μέσα στη λίστα και επιτρέπεται για μήκος», έγραψε η Στεφανίδη στο Instagram.

Η Στεφανίδη μαζί με τον Τεντόγλου θα αγωνιστούν σήμερα το βράδυ στο Λεβιέν και θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν για το θέμα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Μίλτος Τεντόγλου είχε γράψει στο Instagram για την ακύρωση του ρεκόρ του στο Τορούν

«Έτσι, η World Athletics έχει ανθρώπους στην ομάδα της που δεν έχουν ιδέα για παπούτσια και τον αθλητισμό. Και αποφασίζουν ποια spikes παπούτσια είναι εντάξει ή όχι για τους αθλητές.

Νομίζουν ότι το πάχος της πλάτης του παπουτσιού είναι κάτι που είναι καλό. Στην πραγματικότητα όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά κάνει την ακίδα βαριά και δύσκολο να τρέξει.

Μου ακυρώνουν το άλμα 8,40 γιατί φοράω το spike παπούτσι στην 1η φωτογραφία . Ενώ τα άλλα δύο spike παπούτσια είναι εντάξει για το άλμα εις μήκος. Παρεμπιπτόντως, οι πρώτες 2 φωτογραφίες είναι ίδιο μοντέλο αλλά διαφορετικού χρώματος.

Έλεγξατε τα καρφιά των παλιών δίσκων; Είχαν λέιζερ στην πλακέτα; Νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε άτομα στην ομάδα σας που έχουν εμπειρία με το άθλημα. Είμαι αυτός που πηδάει. Θέλω να φοράω ό,τι είναι άνετο και ασφαλές.

Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο. Είμαι αηδιασμένος. Και το αστείο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα φορέσω τα ίδια παπούτσια αλλά έχουν διαφορετικό χρώμα οπότε είναι “εγκεκριμένο”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.