Η «μεθυσμένη» στο Wimbledon εξηγεί γιατί φώναζε στον Ν.Κύργιο: «Δεν είχα πιει 700 ποτά – Ήθελα να τον ενθαρρύνω»

Ο Νικ Κύργιος παραπονέθηκε πως η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν μεθυσμένη - Είπε πως μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά

Η «μεθυσμένη» στο Wimbledon εξηγεί γιατί φώναζε στον Ν.Κύργιο: «Δεν είχα πιει 700 ποτά – Ήθελα να τον ενθαρρύνω»

Την δική της άποψη για το «επεισόδιο» με τον Νικ Κύργιο που ξέσπασε εναντίον της στον τελικό του Wimbledon, κατηγορώντας την πως ήταν μεθυσμένη, έδωσε η 32χρονη δικηγόρος.

Κατά τη διάρκεια του τελικού στο Wimbledon, ο Νικ Κύργιος ξέσπασε εναντίον ενός θεατή που μιλούσε κατά τη διάρκεια των σερβίς του. Μάλιστα, παραπονέθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης πως η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν μεθυσμένη ενώ δείχνοντάς την, είπε πως μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά.

«Μου αποσπά την προσοχή την ώρα που σερβίρω σε έναν τελικό του Wimbledon. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ματς. Δεν με πίστεψες και το έκανε πάλι. Παραλίγο να μου κοστίσει τον αγώνα. Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι τύφλα στο μεθύσι και μου μιλάει στη μέση του παιχνιδιού. Είναι απαράδεκτο» είπε έξαλλος ο Κύργιος στον διαιτητή. Ο τελευταίος συμφώνησε μαζί του, με τον Αυστραλό τενίστα να προσθέτει: «Τότε, διωξ’ την. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Αυτή με το φόρεμα, που μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά».

Τι υποστηρίζει η 32χρονη για το επεισόδιο με τον Νικ Κύργιο – «Ήθελα να τον στηρίξω»

Η «μεθυσμένη» λοιπόν αυτή γυναίκα, είναι η 32χρονη Άνια Πάλους, Πολωνή δικηγόρος – ιατρός, η οποία αποβλήθηκε προσωρινά από τον τελικό. Η ίδια τονίζει πως είχε πιει μόλις δύο ποτά και πως αντίθετα με ό,τι υποστήριξε ο Νικ Κύργιος, αυτή προσπαθούσε να τον στηρίξει, γιατί «πάντα το κοινό είναι εναντίον του».

«Ήθελα να δείξω ότι ήμασταν υπέρ του, ήθελα να τον ενθαρρύνω» δήλωσε στην The Sun ενώ στην Telegraph πρόσθεσε πως υποστήριξε τον Αυστραλό τενίστα επειδή είχε υποφέρει από κατάθλιψη, όπως και εκείνος και επειδή τον συμπαθούσε.

«Ήθελα να τον στηρίξω. Ίσως το παρατράβηξα… αλλά είχα μόνο καλές προθέσεις» είπε η 32χρονη και πρόσθεσε πως είχε πιει μόνο ένα τζιν και ένα ροζέ κρασί, παρόλο που ο τενίστας την αποκάλεσε μεθυσμένη. «Μάλλον έφταιγε η ζέστη. Δεν είχα και καπέλο» είπε η γυναίκα. «Λυπάμαι πραγματικά».

Οι υπεύθυνοι του αγώνα, μετά τις διαμαρτυρίες του Νικ Κύργιου, της έδωσαν νερό και της επέτρεψαν να επιστρέψει μετά από περίπου 15 λεπτά, προκειμένου να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του τελικού.

Υπενθυμίζεται πως ο Νικ Κύργιος έχασε τελικά στο τελικό του Wimbledon από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ, κατακτώντας έτσι το 21ο του Grand Slam.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.