ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «τελείωσε» τον Ι.Μπίστσαν μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ομάδας για την λύση της συνεργασίας

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «τελείωσε» τον Ι.Μπίστσαν μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφερε ο αποκλεισμός της από την ΑΕΚ στον Γ΄ προκριματικό όμιλο του Champions League.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της κροατικής ομάδας δεν θα συνεχίσει με τον Ιγκόρ Μπίστσαν στην τεχνική ηγεσία, καθώς, σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ, ενημέρωσε τον 45χρονο τεχνικό πως δεν επιθυμεί την παραμονή του.

Ο Μπίστσαν παρέμεινε μόλις τέσσερις μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ζάγκρεμπ, μετρώντας εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο αποκλεισμός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τα πλέι οφ του Champions League θα έχει, επιπρόσθετα, ως αποτέλεσμα την πώληση του Λιβάκοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, και του Ιβάνουσεκ στη Φέγενορντ.

Λίγο αργότερα η Ντιναμό ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ιγκόρ Μπίστσαν, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιήσει και ποιος θα είναι ο διάδοχός του.

Η ανακοίνωση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη λύση της συνεργασίας με τον Ιγκόρ Μπίστσαν:

«Η GNK Dinamo έλαβε την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία με τον κ. Igor Bišćan, ο οποίος από σήμερα δεν κατέχει πλέον τη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας της Dinamo.

Ο προπονητής Igor Bišćan ανέλαβε τον πάγκο της Ντιναμό στις 6 Απριλίου του τρέχοντος έτους. Οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος καταγράφοντας έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες με τελικό πλεονέκτημα 10 βαθμών. Ξεκίνησε τη νέα σεζόν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, οδήγησε την Ντιναμό στα πλέι οφ του Europa League και πήρε τέσσερις βαθμούς σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Συνολικά, η Ντιναμό ηγήθηκε σε 17 επίσημους αγώνες με 10 νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Με το παρόν ευχαριστούμε τον κ. Bišćan για τα επιτευχθέντα αποτελέσματα και του ευχόμαστε πολλή τύχη και επιτυχίες στο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σύλλογος θα ενημερώσει εγκαίρως το κοινό για τις περαιτέρω κινήσεις του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.