ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ισπανία: Ο Σέρχιο Ράμος εμπλέκεται σε σκάνδαλο ντόπινγκ

Ο έμπειρος στόπερ της Σεβίλλης, φέρεται να καθυστέρησε επίτηδες να δώσει το «παρών» σε καθιερωμένο έλεγχο

Ισπανία: Ο Σέρχιο Ράμος εμπλέκεται σε σκάνδαλο ντόπινγκ

Ένα μεγάλο σκάνδαλο ντόπινγκ αρκετών ετών φέρνουν στη φόρα οι Ισπανοί. Σύμφωνα με την Relevo, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (AMA) έχει ξεκινήσει έρευνα όσον αφορά το ισπανικό ποδόσφαιρο για τυχόν παρατυπίες της Υπηρεσίας Αντιντόπινγκ της χώρας.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ισπανική αρχή αντιντόπινγκ προσπάθησε να κρύψει αρκετά θετικά τεστ ντόπινγκ αθλητών της χώρας, με σκοπό να μην αμαυρωθεί το όνομα της χώρας προς τα έξω.

Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να είναι ένας εκ των μεγαλύτερων αθλητών που έχουν σχέση με την όλη ιστορία, με την Relevo να τονίζει ότι στα χρόνια που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε επωφεληθεί από τις παρατυπίες της Ισπανικής Υπηρεσίας Αντιντόπινγκ.

Ο έμπειρος στόπερ της Σεβίλλης, φέρεται να καθυστέρησε επίτηδες να δώσει το «παρών» σε έναν καθιερωμένο έλεγχο ντόπινγκ μετά από ένα παιχνίδι με τη Μάλαγα. Βέβαια, στις αναφορές των υπεύθυνων του αγώνα δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, κάτι που ενδέχεται ωστόσο να ήταν μέρος και του… σχεδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.