ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

K.Μπαπέ για Παρί Σεν Ζερμέν: «Έχω ξεκαθαρίσει από πέρυσι ότι δεν θέλω να ανανεώσω»

Ο ίδιος και το περιβάλλον του ουδέποτε συζήτησαν τον τελευταίο χρόνο περί νέου συμβολαίου

K.Μπαπέ για Παρί Σεν Ζερμέν: «Έχω ξεκαθαρίσει από πέρυσι ότι δεν θέλω να ανανεώσω»

Στα άκρα οδηγούνται για ακόμα ένα καλοκαίρι οι σχέσεις του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις τελευταίες ώρες εκτυλίσσεται ένα γαϊτανάκι δηλώσεων κι αντιδράσεων, αρχής γενομένης από την επιστολή του Γάλλου στράικερ προς τον σύλλογο στην οποία δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την προαιρετική οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο ως το 2025.

Ακολούθησε η διαρροή από το περιβάλλον των Παριζιάνων που έκανε λόγο για εκνευρισμό της διοίκησης με τον τρόπο και κυρίως το τάιμινγκ που επικοινώνησε αυτή την απόφαση ο Μπαπέ, ωστόσο, ο 24χρονος σταρ πέρασε εκ νέου στην αντεπίθεση, αδειάζοντας με νέο δελτίο τύπου τον γαλλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, με επίσημη δήλωση στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Μπαπέ τόνισε ότι έχει ξεκαθαρίσει από τις 15 Ιουλίου του 2022 στην Παρί Σεν Ζερμέν πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει πέραν του 2024 κι ότι η επιστολή του το βράδυ της Δευτέρας είχε ως σκοπό να υπενθυμίσει στον σύλλογο όσα έχουν συμφωνηθεί προφορικά.

Αναφέρει, μάλιστα, πως ο ίδιος και το περιβάλλον του ουδέποτε συζήτησαν τον τελευταίο χρόνο περί νέου συμβολαίου και πως η μοναδική φορά που συνέβη αυτό ήταν πριν από 15 μέρες, όταν ανακοίνωσαν στο κλαμπ πως θα κοινοποιήσουν την εν λόγω επιστολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.