ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταρχήν συμφωνία Λεβαντόφσκι – Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τους Ιταλούς

Το Sport Italia έχει το σχετικό ρεπορτάζ αλλά ο διεθνής Πολωνός έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν έως το 2023

Καταρχήν συμφωνία Λεβαντόφσκι – Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τους Ιταλούς

«Φούντωσαν» τις τελευταίες ημέρες οι φήμες και τα δημοσιεύματα για μετακίνηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου στην Μπαρτσελόνα.

Το Sport Italia μάλιστα ανέφερε στο ρεπορτάζ του ότι ο Πολωνός στράικερ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την ομάδα της Καταλονίας αλλά το θέμα είναι εάν θα συμφωνήσει ή όχι η Μπάγερν Μονάχου.

νεα

Ο «Λέβα» έχει συμβόλαιο έως το 2023 με τους Βαυαρούς. Στα 8 χρόνια που είναι εκεί έχει κερδίσει τα πάντα μαζί τους αλλά σε ατομικό επίπεδο του έχει ξεφύγει η “Χρυσή Μπάλα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι το καλοκαίρι του 2022 θα μετακομίσει στην Βαρκελώνη με την Μπάρτσα να είναι διατεθειμένη να δώσει από 50 έως 60 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Πολωνός επιθυμεί ν΄αλλάξει ομάδα και μένει να δούμε την στάση της Μπάγερν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.