ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει διορία δέκα ημέρες από την Παρί Σεν Ζερμέν για να απαντήσει

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσφατα στο παιχνίδι μπήκε και η Λίβερπουλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει διορία δέκα ημέρες από την Παρί Σεν Ζερμέν για να απαντήσει

Θα μείνει και τα επόμενα χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ ή θα φύγει αυτό το καλοκαίρι;

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνει στο Παρίσι και τη σεζόν 2023-24 αλλά η Παρί θέλει να ανανεώσει μαζί του και για το 2025.

Εάν δεν γίνει αυτό ο Εμπαπέ θα είναι ελεύθερος από τον Δεκέμβριο να διαπραγματευτεί με τη νέα του ομάδα και η Παρί θα χάσει το πακέτο που θα πάρει εάν τον πουλήσει.

Η Παρί πιέζει τον παγκόσμιο πρωταθλητή να ανανεώσει εδώ και τώρα και σύμφωνα με το El Chiringuito που έδωσε διορία 10 ημερών για να απαντήσει εάν θα ανανεώσει ή θα τον βγάλει στο σφυρί.

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσφατα στο παιχνίδι μπήκε και η Λίβερπουλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.