ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την «επίμαχη» συνέντευξή του

Η Γιουνάιτεντ συμβουλεύεται τους δικηγόρους της για το αν τα σχόλιά του συνιστούν παραβίαση του συμβολαίου του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την «επίμαχη» συνέντευξή του

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνει ότι λαμβάνει τα “κατάλληλα μέτρα” ως απάντηση στη συνέντευξη-βόμβα του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πίερς Μόργκαν, στην οποία κατηγόρησε τον σύλλογο ότι τον “πρόδωσε”.

Ο σύλλογος του Ολντ Τράφορντ εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής, αλλά αρνήθηκε να πει ποια ακριβώς είναι τα μέτρα και επέμεινε ότι δεν θα σχολιάσει “μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία”.

Η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ ανέφερε: “Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε σήμερα το πρωί τα κατάλληλα μέτρα ως απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα ενημέρωσης. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια μέχρι η διαδικασία αυτή να φτάσει στην ολοκλήρωσή της”.

Ο διεθνής Πορτογάλος έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ μετά τη συνέντευξη στην οποία επέκρινε τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ και την ιδιοκτησία του συλλόγου. Η Sportsmail αποκάλυψε στις αρχές της εβδομάδας ότι η Γιουνάιτεντ συμβουλεύεται τους δικηγόρους της για το αν τα σχόλιά του συνιστούν παραβίαση του συμβολαίου του, ύψους 500.000 λιρών την εβδομάδα.

Η ιεραρχία της Γιουνάιτεντ ήθελε να περιμένει μέχρι να προβληθεί ολόκληρη η συνέντευξη στο TalkTV -που προβλήθηκε σε δύο μέρη το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης- πριν αποφασίσει αν θα αναλάβει δράση.

Ο Ρονάλντο υποκίνησε τη συνέντευξη με τον Μόργκαν, η οποία προγραμματίστηκε να συμπέσει με τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν θα λείψει από τη Γιουνάιτεντ με την Πορτογαλία για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ο 37χρονος, ο οποίος επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ για δεύτερη θητεία το καλοκαίρι του 2021, κατηγόρησε τον Τεν Χαγκ και τα στελέχη ότι προσπαθούν να τον αναγκάσουν να φύγει από τον σύλλογο.

Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε το καλοκαίρι, έριξε τον Ρονάλντο στον πάγκο και περιόρισε τον χρόνο συμμετοχής του, προς εκνευρισμό του Πορτογάλου σταρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

‘Δεν τον σέβομαι [τον Τεν Χαγκ] επειδή δεν δείχνει σεβασμό για μένα’, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο στον Μόργκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.