«Ξέφυγε» πάλι ο Νικ Κύργιος – Πέταξε την ρακέτα σε ball boy και επιτέθηκε σε δημοσιογράφο

Αμετανόητος ο Νικ Κύργιος, έγινε ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής με την συμπεριφορά του

«Ξέφυγε» πάλι ο Νικ Κύργιος – Πέταξε την ρακέτα σε ball boy και επιτέθηκε σε δημοσιογράφο

Ο Νικ Κύργιος φρόντισε να χαλάσει και πάλι την εικόνα του μετά από ένα εκπληκτικό ματς με τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Με το που ολοκληρώθηκε ο αγώνας, μη μπορώντας να κρατήσει την οργή του, αφού χαιρέτησε τον Ισπανό και τον διαιτητή, εκτόξευσε με δύναμη την ρακέτα πίσω από την baseline. Μόνο που η ρακέτα… εκτροχιάστηκε και παραλίγο να χτυπήσει ένα ball boy το οποίο χρειάστηκε να σκύψει για να γλιτώσει.

Το περιστατικό αυτό όπως είναι λογικό, αποτέλεσε αντικείμενο ερωτήσεων στον Αυστραλό κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον Κύργιο να είναι εξοργισμένος με την ερώτηση.

«Τι θέλετε να πω; Λέτε να είχα τέτοια πρόθεση; Προφανώς και όχι. Όταν πέταξα τη ρακέτα ήμουν πολύ μακριά του και προσγειώθηκε κάπου ένα μέτρο από το πόδι του. Είμαι άνθρωπος και τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Προφανώς πήρε μια πολύ άτυχη τροχιά, αν το έκανα άλλες ένα εκατομμύριο φορές δεν θα πήγαινε τόσο κοντά του. Τι άλλο θέλετε να πω; Είναι αυτή ερώτηση να μου κάνετε μετά από έναν αγώνα 3,5 ωρών με τον Ναδάλ» είπε αρχικά και αφού ο δημοσιογράφος του επεσήμανε ότι το παιδί έσκυψε για να μην χτυπήσει, ο Κύργιος απάντησε με νεύρα και ειρωνικό ύφος.

«Έσκυψε, έσκυψε, έσκυψε, έσκυψε. Εντάξει. Αν αυτό θέλετε να με ρωτήσετε, δεν τον χτύπησα. Ήταν ατύχημα. Δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έγινε με τον Ζβέρεφ. Ήταν ατύχημα και ευτυχώς δεν τον χτύπησα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και το παιδί ευτυχώς είναι καλά. Πολύ καλή ερώτηση πάντως, απίθανη, συγχαρητήρια» είπε χειροκροτώντας ειρωνικά τον δημοσιογράφο.

Πάντως, λίγο αργότερα βρήκε το ball boy μέσω των σόσιαλ και του ζήτησε συγνώμη, υποσχόμενος να πάει να τον βρει σήμερα και να του δώσει δώρο μία ρακέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.