Οργάνωση ελληνικού μπάσκετ: «Παίζουμε με 50 βαθμούς Κελσίου – Ντρέπομαι» λέει ο Ι.Παπαπέτρου

«Το γήπεδο έχει 50 βαθμούς ζέστη, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει και μιλάμε για ελληνικό μπάσκετ»

Οργάνωση ελληνικού μπάσκετ: «Παίζουμε με 50 βαθμούς Κελσίου – Ντρέπομαι» λέει ο Ι.Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Λάρισα εκτός έδρας για τα ημιτελικά της Basket League, ωστόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τραυματίστηκε από διαφημιστική πινακίδα και χρειάστηκε ράμματα, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε στο κλειστό γήπεδο με αποτέλεσμα η ζέστη να είναι αφόρητη τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

«Θα πω μερικά πράγματα δεν θα μιλήσω αγωνιστικά. Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό, στους παίκτες, στην ομάδα της Λάρισας, παίζουν ωραίο μπάσκετ, συγχαρητήρια σε αυτό το σύλλογο για όσα έχει κάνει φέτος.

Είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, αλλά ποτέ δεν έχω παίξει ξανά σε ένα γήπεδο στο οποίο ξεκολλάει μια πινακίδα γιατί από πίσω κρατιέται με σάκους με άμμο και αναγκάστηκα να κάνω ράμματα.

Το γήπεδο έχει 50 βαθμούς ζέστη, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει και μιλάμε για ελληνικό μπάσκετ. Έχω παίξει εννιά χρόνια σε αυτή τη χώρα και το λέω ξανά συγχαρητήρια, αλλά μιλάμε για ένα άθλημα το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης όλοι είδαν τι έγινε σήμερα στο παιχνίδι, ο παίκτης που μπαίνει και εκτίθεται δεν μπορεί να πει την άποψη του για το παιχνίδι, δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα τιμωρηθώ κιόλας. Ντρέπομαι που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Ντρέπομαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.