ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Χάμιλτον και Σ.Γουίλιαμς παίρνουν… την Τσέλσι

Ενώνουν δυνάμεις και χρήματα για την αγορά της Τσέλσι

Λ.Χάμιλτον και Σ.Γουίλιαμς παίρνουν… την Τσέλσι

Ο Λούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς ενώνουν χρήματα και δυνάμεις για να αγοράσουν την Τσέλσι, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sky Sports. 

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και η κάτοχος 23 τίτλων Γκραν Σλαμ έχουν δεσμευθεί να βάλουν από 10 εκατομμύρια λίρες ο καθένας στην προσπάθεια που κάνει ο Μάρτιν Μπρόουτον, ένας από τους ανθρώπους που έχουν βγει μπροστά για να πάρουν τους Λονδρέζους από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο 74χρονος Μπρόουτον, πρώην πρόεδρος της British Airways και της Λίβερπουλ, και δηλωμένος οπαδός της Τσέλσι, κατάφερε να γλιτώσει τους «κόκκινους» από τη χρεοκοπία το 2010, σε μια δικαστική διαμάχη, ενώ συνέδραμε στη μεταβίβαση της Λίβερπουλ στους τρέχοντες ιδιοκτήτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο κορυφαίοι αθλητές φαίνεται πως στέκονται στο πλευρό του επιχειρηματία βάζοντας και οι ίδιοι χρήματα σε μια προσπάθεια να γίνει ακόμα καλύτερη η προσφορά για την εξαγορά της Τσέλσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.