ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λίνα Σουλούκου: Απολαβές «μαμούθ» για τη νέα CEO της Ρόμα

Η Ελληνίδα θα έχει ετήσιες απολαβές που φθάνουν τις 800.000 ευρώ καθαρά

Λίνα Σουλούκου: Απολαβές «μαμούθ» για τη νέα CEO της Ρόμα

Εδώ και λίγο καιρό η πρώην γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και διευθύνουσα σύμβουλος της ECA, Λίνα Σουλούκου, είναι η νέα CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα στην Ιταλία.

Η Λίνα Σουλούκου φαίνεται μάλιστα ότι “χρυσώθηκε” από τη Ρόμα για να αποδεχθεί την πρότασή της και να μετακομίσει στη “αιώνια πόλη”.

Σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιταλική ιστοσελίδα, Calcio e Finanza, η Ελληνίδα παράγοντας θα έχει ετήσιες απολαβές που φθάνουν τις 800.000 ευρώ καθαρά για τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου και τα 50.000 ευρώ επιπλέον για το ρόλο της ως γενική διευθύντρια.

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό όμως, της τάξης του 50% – 75% των αποδοχών της είναι κυμαινόμενες και συνδέονται με την επίτευξη στόχων.


Από εκεί και πέρα, της παρέχεται επίδομα διαμονής (της τάξης των 125.000 ευρώ) και έξι οικογενειακά αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή κάθε χρόνο για το δρομολόγιο Ρώμη – Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.