ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λιονέλ Μέσι: Η πολυτελέστατη έπαυλη στο Μαϊάμι αξίας 10 εκατ. ευρώ (φωτο)

Η έπαυλη χτίστηκε το 1988 και επεκτάθηκε το 2000

Λιονέλ Μέσι: Η πολυτελέστατη έπαυλη στο Μαϊάμι αξίας 10 εκατ. ευρώ (φωτο)

Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε μια εντυπωσιακή και υπερπολυτελή έπαυλη στο Μαϊάμι, βγάζοντας από τον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 10.8 εκατομμυρίων δολαρίων (10 εκατ. ευρώ).

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε την ποδοσφαιρική Ευρώπη για να πάει στο MLS και στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο Αργεντινός “ξεσπιτώθηκε” και πήγε στο Μαϊάμι, αλλά δεν θα μπορούσε να αφήσει την οικογένειά του χωρίς μια στέγη. Και δεν μιλάμε για ένα από σπίτι, αλλά για μια πολυτελέστατη έπαυλη.

Το… ταπεινό σπιτάκι του Λιονέλ Μέσι -σύμφωνα με τα Μέσα στο Μαϊάμι- έχει θέα τη θάλασσα, βρίσκεται στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στην Κομητεία Μπρόουαρντ αι είναι αξίας περίπου 10. εκατ. ευρώ.

Η έπαυλη χτίστηκε το 1988, επεκτάθηκε το 2000, είναι έκτασης 149 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα από το στάδιο Drive Pink και την παρακείμενη προπονητική εγκατάσταση της Ίντερ Μαϊάμι.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο στη γειτονιά Bay Colony του Φορτ Λόντερντεϊλ έχει 0,4 στρέμματα (περίπου 1.600 τετραγωνικά μέτρα) γης και δύο αποβάθρες 51 μέτρων, καθώς και μια πισίνα μπροστά στον ωκεανό, ένα γυμναστήριο, ένα σπα, σύμφωνα με την real estate media The Real Deal (TRD).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.