ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Αλμέιδα: Η κόρη του φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα στήριξης στην ομάδα (φωτο)

Μετά τον αποκλεισμό της Ένωσης από το Champions League

Μ.Αλμέιδα: Η κόρη του φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα στήριξης στην ομάδα (φωτο)

Η ΑΕΚ  γνώρισε χθες και δεύτερη ήττα από την Αντβέρπ στα πλέι οφ του Champions League, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός διοργάνωσης.

Ωστόσο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα συνεχίσει στο Europa League και θα μπει στην κληρωτίδα το μεσημέρι (14:00) της Παρασκευής για να μάθει τους τρεις αντιπάλους της στον όμιλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες πάλεψαν για το όνειρο και απογοητεύτηκαν. Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι η κόρη του Αργεντινού προπονητή έστειλε δημόσιο μήνυμα στήριξης στον πατέρα της και στην ομάδα του.

Η Σοφία Αλμέιδα φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram: «Πάμε ΑΕΚ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
almeida_dya
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.