ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Αλμέιδα: «Σε αυτή τη διοργάνωση τα λάθη είναι κρίσιμα και καθορίζουν το αποτέλεσμα»

«Υπάρχει μια πραγματικότητα που συνέβη στο παιχνίδι, οπότε υπάρχει ένας δίκαιος νικητής»

Μ.Αλμέιδα: «Σε αυτή τη διοργάνωση τα λάθη είναι κρίσιμα και καθορίζουν το αποτέλεσμα»

Την ήττα (3-1) από τη Μαρσέιγ γνώρισε απόψε (26/10) η ΑΕΚ στο Βελοντρόμ και έτσι έχασε για πρώτη φορά στη φάση των Ομίλων του Europa League.

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε μετά το ματς στον παράγοντα «λάθη» που σε αυτό το επίπεδο καθορίζουν αποτελέσματα.

«Υπάρχει μια πραγματικότητα που συνέβη στο παιχνίδι, οπότε υπάρχει ένας δίκαιος νικητής, ο αντίπαλος. Η Μαρσέιγ έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο διορθώσαμε κάποια πράγματα, βγήκαμε καλύτερα, ισοφαρίσαμε και δείξαμε ότι είχαμε αποθέματα για κάτι καλύτερο. Και πλέον σε αυτή τη διοργάνωση τα λάθη είναι κρίσιμα και καθορίζουν το αποτέλεσμα. Επειτα με 10 παίκτες το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μετά του μεταφέρθηκε πως τα πέντε από τα έξι τέρματα παθητικό που μετρούν οι «κιτρινόμαυροι» είναι από το σημείο του πέναλτι. «Οι φιλοδοξίες είναι πάντα ίδιες. Ολα βοηθούν ώστε να διορθώσεις τα λάθη σου. Είναι πολλά πέναλτι που έχουν χαριστεί. Τώρα να δέχεσαι κάποια γκολ από λειτουργία του αντιπάλου και όχι από πέναλτι τότε θα πρέπει να εξεταστούν πολλά πράγματα. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν σου δίνονται πράγματα και για το να δωρίζεις πέναλτι είναι πάρα πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.