ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Μπεργκ: Αποκάλυψη από τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού – «Χρειάζεται να παίρνω φάρμακα για να σταθώ»

Σύντομα θα πρέπει να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση

Μ.Μπεργκ: Αποκάλυψη από τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού – «Χρειάζεται να παίρνω φάρμακα για να σταθώ»

Ο Σουηδός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, αναφέρθηκε στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν στο φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο σέντερ φορ της Γκέτεμποργκ αποκάλυψε ότι χρειάζεται να παίρνει φάρμακα για να σταθεί στο γήπεδο.

«Αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν το σώμα «χτυπάει» καμπανάκια, ξέρεις ότι τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω και δεν γίνεσαι νεότερος. Τώρα πάνω απ’ όλα έχει σημασία να κάνουμε τα πάντα όσο πιο σωστά γίνεται αυτή τη σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ στο podcast του Olof Lundh.

Για την ανάγκη να παίρνει κάποια αγωγή για να αγωνίζεται: «Είναι επίσης κάτι που είναι απαραίτητο για μένα αν θέλω να σταθώ σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου», αποκάλυψε ο Μπεργκ, τονίζοντας ότι σύντομα θα πρέπει να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση, πιθανότατα μετά το φινάλε της αγωνιστικής του καριέρας.

-Μετά από το πρόβλημα στο ισχίο και άλλους τραυματισμούς πόσα χάπια πρέπει να λαμβάνεις για να παραμένεις δραστήριος; «Κατά περιόδους. Αλλά είναι πάρα πολλά για να είμαι ειλικρινής, κάτι που μπορεί να μην είναι και ό,τι καλύτερο. Είναι όμως και κάτι απαραίτητο για μένα αν θέλω να σταθώ σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Χάπια τύπου Voltaren ή είναι ακόμα πιο βαριά αγωγή; «Μάλλον μοιάζουν με Voltaren», απάντησε ο Μπεργκ χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.