
Ο Ρικάρντο Πατρέζε, φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ, αποκάλυψε πως προσπάθησε να τον «ξυπνήσει» μετά το τραγικό ατύχημα του θρύλου της Formula 1 στις Άλπεις το 2013.
Ωστόσο, όπως παραδέχεται, η πρότασή του δεν βρήκε ποτέ ανταπόκριση, καθώς η σύζυγος του, Κορίνα προτίμησε να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του.
Η κατάσταση της υγείας του M.Σουμάχερ παραμένει μυστικό από τότε που υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη στο ατύχημα με σκι. Ο 71χρονος σήμερα Πατρέζε ήταν ομάδα με τον νεαρό τότε Σουμάχερ στη Benetton το 1993 και η φιλία τους άντεξε στον χρόνο, ακόμη κι όταν ο Ιταλός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1994.
Ο βετεράνος της F1 μίλησε πρόσφατα για τον ιδιαίτερο δεσμό τους μέσω του ποδοσφαίρου, καθώς έπαιζαν μαζί σε φιλανθρωπικούς αγώνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ρ.Πατρέζε αποκάλυψε την πρόθεσή του να τον επισκεφθεί για να βοηθήσει στην ανάρρωση, πιστεύοντας πως μια γνώριμη φωνή ίσως τον βοηθούσε.
«Κι ύστερα ήρθε το ατύχημα», είπε συγκινημένος ο Ιταλός. «Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή. Ξέρετε, καμιά φορά όταν ακούνε μια οικεία φωνή, κάποια παιδιά ξυπνούν, αναγνωρίζουν αυτή τη φωνή…»
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.