ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώην σύντροφός του Άντονι για βιαιοπραγία

Κατέθεσε μήνυση κατά του Βραζιλιάνου εξτρέμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώην σύντροφός του Άντονι για βιαιοπραγία

Η πρώην σύντροφος του Άντονι, κατηγορεί τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για βίαιη συμπεριφορά και προχωρά σε κατάθεση μήνυσης κατά του Βραζιλιάνου εξτρέμ των «κόκκινων διαβόλων».

Όπως αναφέρει η δικηγόρος της Κάβαλιν, Βανέσα Σόουζα, ο Άντονι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με τρία ποινικά αδικήματα, σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο. Η Γαβριέλα Κάβαλιν φέρεται να έχει κάνει ανάλογη κίνηση και στην Βραζιλία, όπως αναφέρει το “portal UOL”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι εκπρόσωποί της Καβαλίν έχουν ήδη ετοιμάσει ένα έγγραφο 70 σελίδων που περιλαμβάνει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την βίαιη συμπεριφορά του Άντονι, και σύντομα πρόκειται να το υποβάλλουν στην αγγλική αστυνομία.

Οι καταγγελίες αυτές περιλαμβάνουν την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων, τον περιορισμό της Καβαλίν στην κατοικία τους, αλλά και πράξεις βίας που οδήγησαν σε σωματικούς τραυματισμούς.

Να αναφέρουμε ότι η DJ και Influencer είχε ανακοινώσει πως απέβαλε όταν ήταν έγκυος στο παιδί του παίκτης των “κόκκινων διαβόλων”.

Να αναφέρουμε ότι σε δηλώσεις που είχε κάνει στην Record -προ δυο μηνών- η Καβαλίν είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: “Με άρπαξε και από τα δύο χέρια, με πέταξε στο κρεβάτι και πήδηξε από πάνω μου. Όταν το έκανε αυτό, το προσθετικό σιλικόνης μου μετακινήθηκε, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι τόσο πολύ να αναπνεύσω και να νιώθω ότι θα πεθάνω”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Καβαλίν είχε εξηγήσει πως χρειάστηκε μια επέμβαση με περισσότερα από 40 ράμματα μέσα στο στήθος της για να διορθωθεί η “ζημιά” στον μαστό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.