ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2022: Επέστρεψε στο Λονδίνο ο Στέρλινγκ – Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του

Ο διεθνής εξτρέμ της Τσέλσι έμεινε εκτός αποστολής για προσωπικούς λόγους και πλέον έγινε γνωστή η αιτία

Μουντιάλ 2022: Επέστρεψε στο Λονδίνο ο Στέρλινγκ – Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του

Στο Λονδίνο επέστρεψε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, επειδή λήστεψαν το σπίτι του και θέλησε να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του, αποχωρώντας από τα γήπεδα του Μουντιάλ στο Κατάρ, όπου αγωνίζεται με την εθνική Αγγλίας.

H Αγγλία αγωνίστηκε χωρίς τον Ραχίμ Στέρλγινγκ στο ματς με τη Σενεγάλη για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όπου προκρίθηκε με σκορ 3-0 στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο διεθνής εξτρέμ της Τσέλσι έμεινε εκτός αποστολής για προσωπικούς λόγους και πλέον έγινε γνωστή η αιτία.

Το βράδυ του Σαββάτου (3/12) διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στο Λονδίνο και ο Στέρλινγκ θέλησε να επιστρέψει στο Νησί για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του. Ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός αναμένεται σύντομα στο Κατάρ για να τεθεί στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει της συνέχειας του τουρνουά.

«Προτεραιότητα είναι να βρίσκεται με την οικογένεια του. Θα τον στηρίξουμε και θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται. Έπρεπε να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του. Δεν θέλω να τον πιέσουμε καθόλου. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα. Η οικογένεια προηγείται», ανέφερε μετά το ματς με τους Σενεγαλέζους ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 27χρονος Άγγλος διεθνής, πατέρας τριών παιδιών, είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας όταν αγωνιζόταν για τη Μάντσεστερ Σίτι το 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.