ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μουντιάλ 2022: O Μακρόν στα αποδυτήρια της Εθνικής Γαλλίας με δάκρυα στα μάτια συνεχάρη τους παίκτες

Ο Γάλλος πρόεδρος παρακολούθησε δια ζώσης τον συναρπαστικό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μουντιάλ 2022: O Μακρόν στα αποδυτήρια της Εθνικής Γαλλίας με δάκρυα στα μάτια συνεχάρη τους παίκτες

Η Εθνική Γαλλίας δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αργεντινή και στα αποδυτήρια μετά τo τέλος του αγώνα, βρέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.

Σε μια συγκινητική στιγμή και μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυα του, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Γαλλίας για το πάθος και την απόδοση που είχαν στο τελικό αλλά και καθ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Επίσης δήλωσε ότι οι Γάλλοι πολίτες είναι υπερήφανοι αφού με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα ενθουσίασε τους οπαδούς σε όλο το κόσμο. Στο τέλος της μικρής αλλά ουσιαστικής του ομιλίας αγκαλιάστηκε με τον προπονητή της ομάδας,Ντιντιέ Ντεσάν.

Μάλιστα, αργότερα στην απονομή των μεταλλίων αγκάλιασε τον Κιλιάν Μπαπέ για να τον παρηγορήσει για την απώλεια του τροπαίου. Ωστόσο ο 23χρονος αστέρας της Εθνικής Γαλλίας δεν… έριξε ούτε ένα βλέμμα στον Γάλλο πρόεδρο.

Τέλος ο Γάλλος πρόεδρος με ένα tweet έδωσε τα συγχαρητήρια στην ομάδα της Αργεντινής για τη κατάκτηση του τροπαίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.