ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2022: Ο Τζεφ Χαρστ αναγνώρισε στον Εμπαπέ το χατ-τρικ στον τελικό

Ο Τζεφ Χαρστ είδε το ρεκόρ του από το 1966, με τα τρία γκολ σε τελικό Μουντιάλ, να ισοφαρίζεται σήμερα από τον Κιλιάν Εμπαπέ

Μουντιάλ 2022: Ο Τζεφ Χαρστ αναγνώρισε στον Εμπαπέ το χατ-τρικ στον τελικό

Μέχρι σήμερα, ο σπουδαίος Βρετανός άσος του παρελθόντος, Τζεφ Χαρστ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είχε πετύχει χατ-τρικ σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αλλά είδε τον Κιλιάν Εμπαπέ να ισοφαρίζει το ρεκόρ του στην απίστευτη αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής.

Ο θρύλος της Αγγλίας αναγνώρισε το επίτευγμα αυτό του 23χρονου Γάλλου σούπερ σταρ, ο οποίος σε τόσο μικρή ηλικία έχει ήδη καταφέρει να στεφθεί μια φορά πρωταθλητής Κόσμου το 2018.

Ο Χαρστ, ο οποίος με τα τρία γκολ που πέτυχε, βοήθησε την Αγγλία να νικήσει τη Δυτική Γερμανία με 4-2 το 1966, έγραψε στο Twitter (πριν κριθεί ο τελικός στα πέναλτι): «Πολλά συγχαρητήρια στον Εμπαπέ, ότι κι αν συμβεί. Είχα (μαζί με το ρεκόρ) μια σπουδαία διαδρομή μέχρι σήμερα!».

Έχοντας βρει δίχτυα μία φορά στη νίκη επί της Κροατίας στον τελικό του 2018, ο Εμπαπέ έγινε επίσης ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημείωσε τέσσερα γκολ σε τελικούς – ξεπερνώντας τους Χαρστ, Βαβά, Πελέ και Ζινεντίν Ζιντάν, που είχαν σημειώσει από τρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παλαίμαχος άσος των «τριών λιονταριών» σημείωσε 24 γκολ σε 49 διεθνείς αγώνες μεταξύ 1966 και 1972, ενώ ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ήδη 36 γκολ σε 66 αγώνες με τη χώρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.