ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2022: Οι Αργεντίνες που «τα πέταξαν» στις κερκίδες του τελικού πανηγυρίζουν που δεν τις συνέλαβαν (φωτο)

Και οι δύο , πάντως, έχουν μετονομάσει τους λογαριασμούς τους στο Instagram ως «το τόπλες κορίτσι»

Μουντιάλ 2022: Οι Αργεντίνες που «τα πέταξαν» στις κερκίδες του τελικού πανηγυρίζουν που δεν τις συνέλαβαν (φωτο)

Όχι μια αλλά δύο ήταν τελικά οι γυναίκες οπαδοί της Αργεντινής που αψήφισαν τις οδηγίες των αρχών του Κατάρ προς όσους βρέθηκαν στα γήπεδα της χώρας για το Μουντιάλ 2022 να είναι σεμνοί και μετρημένοι στις αμφιέσεις τους και «τα πέταξαν» στις κερκίδες του τελικού με τη Γαλλία.

Παρά, δε, το γεγονός ότι υπήρχαν φήμες ακόμα και για ενδεχόμενη σύλληψή τους, οι δύο καλλονές από την Αργεντινή φρόντισαν να ενημερώσουν με αναρτήσεις τους στα social media ότι είναι ελεύθερες και πανηγυρίζουν για τον θρίαμβο του Μέσι και της παρέας του.

Φυσικά τα πλάνα αυτά ήταν και πάλι χωρίς αμφίεση από τη μέση και πάνω με τις δύο κοπέλες να έχουν ήδη φροντίσει να μετονομάσουν τους λογαριασμούς τους στο Instagram ως «το τόπλες κορίτσι» συνοδεύοντας την ταυτότητά τους με το emoji της κούπας του Μουντιάλ.

argentines_in__2_
argentines_in__3_
argentines_in__1_

Φήμες αναφέρουν, μάλιστα, ότι και οι δύο τολμηρές γυναίκες από την Αργεντινή δεν δίστασαν να παρουσιάσουν ακάλυπτα τα κάλλη τους και εκτός γηπέδου αδιαφορώντας πλήρως για ενδεχόμενες συνέπειες.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από τις δύο Αργεντίνες που βρέθηκαν στο Κατάρ

Υπενθυμίζεται ότι πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022 ο οργανισμός τουρισμού του Κατάρ είχε προειδοποιήσει τους επισκέπτες ότι «τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να δείξουν σεβασμό για τον τοπικό πολιτισμό αποφεύγοντας υπερβολικά αποκαλυπτικές αμφιέσεις σε δημόσιο χώρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γενικά συστήνουμε σε άνδρες και γυναίκες να έχουν καλυμμένους τους ώμους και τα γόνατά τους» πρόσθετε τότε ο οργανισμός τουρισμού του Κατάρ, «συμβουλή» για την οποία αδιαφόρησε εντελώς η οπαδός της Αργεντινής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.