ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Μπαρτσελόνα: Ορθάνοικτη η πόρτα για επιστροφή του Μέσι – «Έχω χρέος προς αυτόν» είπε ο Λαπόρτα

Τι δήλωσε ο επικεφαλής της διοίκησης των «μπλαουγκράνα»

Μπαρτσελόνα: Ορθάνοικτη η πόρτα για επιστροφή του Μέσι – «Έχω χρέος προς αυτόν» είπε ο Λαπόρτα

Μπορεί η 20χρονη κοινή πορεία του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα να τερματίστηκε πέρσι με σκληρό τρόπο, ωστόσο δεν αποκλείεται να συνεχιστεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, με αφορμή το φιλικό clasico απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λας Βέγκας, όπου η ομάδα του νίκησε 1-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης χάρη σε ένα υπέροχο γκολ του Ραφίνια (27’), μίλησε στο ESPN -μεταξύ άλλων- και για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει τελειώσει το κεφάλαιο του Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Είναι ευθύνη μας να διασφαλίσουμε ότι αυτό το κεφάλαιο που είναι ακόμα ανοιχτό, που δεν έχει κλείσει, να μπορεί να γίνει όπως θα έπρεπε και ότι θα έχει πολύ πιο υπέροχο τέλος», είπε ο επικεφαλής της διοίκησης των «μπλαουγκράνα».

Συνεχίζοντας και ερωτηθείς για το εάν νιώθει ένα είδος χρέους προς τον Αργεντινό, απάντησε: «Ναι. Ηθικά, ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα νομίζω ότι έκανα αυτό που έπρεπε. Αλλά και ως πρόεδρος της Μπάρτσα και σε προσωπικό επίπεδο νομίζω ότι έχω χρέος προς αυτόν».

Μπαρτσελόνα: Νίκη στο φιλικό clasico με 1-0 επί της Ρεάλ -Γκολάρα ο Ραφίνια

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Μπαρτσελόνα, αλλά τη… λύση έδωσε ο Ραφίνια, που σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ (27’), το πρώτο του σε clasico, έστω κι αν αυτό ήταν φιλικό, με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάθκεθ (71′ Οντριοθόλα), Μιλιτάο (62′ Βαγέχο), Αλάμπα (46′ Νάτσο), Ρίντιγκερ (46′ Μεντί), Βαλβέρδε (46′ Μόντριτς), Τσουαμενί (46′ Κρόος), Καμαβινγκά (46′ Καζεμίρο), Ροντρίγκο (70′ Θεμπάγιος), Αζάρ (46′ Ασένσιο), Βινίσιους (70′ Ντίαθ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (62′ Πένα), Αραούχο (62′ Ντεστ), Κρίστενσεν (46′ Ντε Γιονγκ), Γκαρσία (62′ Πικέ), Άλμπα (46′ Μπαλντέ), Γκάβι (46′ Κεσιέ), Μπουσκέτς (62′ Νίκο Γκονσάλες), Πέδρι (62′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Ραφίνια (62′ Ντεπάι), Λεβαντόβσκι (46′ Ομπαμεγιάνγκ), Φάτι (46′ Ντεμπελέ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.