ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Μαρτίνεθ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα εγώ φταίω»

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να αντιδράσουμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ»

Ν.Μαρτίνεθ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα εγώ φταίω»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.

Ο Ντίεγκο Μαρτίνεθ ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να αντιδράσουν, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και τους είπε: “Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, εγώ φταίω”.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να αντιδράσουμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ψηλά το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα.

Επαναλαμβάνω, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Χρειάζεται να αντιδράσουμε άμεσα και να δείξουμε καλό πρόσωπο στο ματς στο Λονδίνο”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) στον Ρέντη, με τους βασικούς να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους παίκτες να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.