ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νάπολι: Ιταλός ηθοποιός παρέλασε γυμνός στην πόλη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (βίντεο)

Ο Φραντσέσκο Παολαντόνι κάλυψε τα γεννητικά του όργανα με μια κατσαρόλα που είχε μακαρόνια και πατάτες και φορούσε κασκόλ της Νάπολι

Νάπολι: Ιταλός ηθοποιός παρέλασε γυμνός στην πόλη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (βίντεο)

Η Νάπολι μετά από 33 ολόκληρα χρόνια την περασμένη Πέμπτη στέφτηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας. Η πόλη σήμα-κατατεθέν του ιταλικού Νότου θα γιορτάζει για ημέρες το γεγονός που είχε να συμβεί από την εποχή που στην ομάδα μεσουρανούσε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι που έφτασε και στους “8” του Champions League και εάν κέρδιζε την κούπα με τα αυτάκια η Πάολα Σαουλίνο θα έπρεπε να ξεγυμνωθεί και να παρελάσει πάνω σε πούλμαν σε όλη την Νάπολη!

Η Πάολα δεν έβγαλε τα ρούχα της για την Νάπολι αλλά έκλαψε για το πρωτάθλημα αλλά ο Φραντσέσκο Παολαντόνι είχε υποσχεθεί να παρελάσει γυμνός στην πόλη εάν έρθει το σκουντέτο και το έκανε!

Ο 56χρονος Ιταλός ηθοποιός και κωμικός με καταγωγή από την Νάπολη τον Ιανουάριο είχε δηλώσει στην τηλεόραση πως εάν η ομάδα κερδίσει τον τίτλο θα κάνει παρέλαση γυμνός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τήρησε την υπόσχεσή του και πριν από λίγες ημέρες παρέλασε γυμνός στην παραλία της πόλης. Φορούσε ένα κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας και για να καλύψει τα γεννητικά του όργανα είχε βάλει μπροστά τους μια κατσαρόλα που είχε μέσα μακαρόνια και πατάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.