ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντιέγκο Μαραντόνα: Σε δημοπρασία η φανέλα που φορούσε όταν έβαλε το γκολ με το «χέρι του Θεού»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έγινε θρύλος μετά από αυτή την αναμέτρηση

Ντιέγκο Μαραντόνα: Σε δημοπρασία η φανέλα που φορούσε όταν έβαλε το γκολ με το «χέρι του Θεού»

Η φανέλα που φορούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον προημιτελικό εναντίον της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986, αναμένεται να πουληθεί για τουλάχιστον 4 εκατομμύρια λίρες ( 4,79 εκατομμύρια ευρώ τιμή εκκίνησης), όπως δήλωσε ο υπεύθυνος δημοπρασιών Sotherby’s την Τετάρτη.

Η ιστορική αυτή εμφάνιση ανήκει στον Στιβ Χοτζ. Ο πρώην Άγγλος διεθνής μέσος άλλαξε φανέλες με τον Μαραντόνα, μετά τη νίκη (2-1) της Αργεντινής.

Ο Χοτζ είχε στην κατοχή του αυτό το κειμήλιο για 18 χρόνια, μέχρι να το παραχωρήσει στο Εθνικό Μουσείο Ποδοσφαίρου στο Μάντσεστερ, όπου αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία εκθέματα. Πλέον, αποφάσισε να το πουλήσει μέσω του διεθνούς οίκου, σε μια δημοπρασία που θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 4 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ ανήκει σε μια φανέλα του Μπέιμπ Ρουθ από το 1928-1930, εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του μπέιζμπολ, η οποία πωλήθηκε τον Ιούνιο του 2019 για 4.440.000 λίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.