ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το τραγικό τέλος του μάνατζερ που τον ανέδειξε

Γιατί σταμάτησαν να συνεργάζονται

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το τραγικό τέλος του μάνατζερ που τον ανέδειξε

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές εκτός από το προσωπικό του ταλέντο χρωστάνε πολλά και στους μάνατζέρ τους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πολλά τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που ενώ “ήξεραν πολλά κιλά μπάλα” δεν είχαν την καριέρα που τους αναλογούσε, αλλά και το αντίστροφο, “παλτά” που έπαιξαν σε ομάδες που όταν στα αποδυτήρια έπρεπε να μπουν.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα από τα 16 του είχε για μάνατζερ τον παιδικό του φίλο Χόρχε Σιτερσπίλερ. Μεγάλωσαν μαζί, έκαναν όνειρα να ξεφύγουν από την φτώχεια, φλέρταραν κορίτσια(ήταν η αγαπημένη τους ασχολία σαν έφηβοι) και αποφάσισαν να συνεργαστούν γιατί εμπιστεύονταν τυφλά ο ένας τον άλλον.

Όμως η συνεργασία τους δεν στηρίχθηκε μόνο στη φιλία τους. Ο Χόρχε Σιτερσπίλερ ήταν όπως ο ίδιος ο Μαραντόνα είπε σε συνέντευξη του, ένας από τους πιο έξυπνοςυ ανθρώπους στον κόσμο. Ήξερε να αποφεύγει τα προβλήματα με έναν μαγικό τρόπο, λες και έβλεπε το μέλλον.

Η συνεργασία τους κράτησε μέχρι την εποχή που ο Μαραντόνα πήρα μεταγραφή στη Νάπολι. Ήταν μάλιστα αυτός που επέμενε να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να πάει στην Ιταλία, γιατί εκεί θα γίνονταν σημαία μιας ολόκληρης πόλης, και έτσι ακριβώς έγινε.

Όμως από τον πρώτο μήνα της παρουσίας του Ντιέγκο στη Νάπολη, σταμάτησαν να συνεργάζονται και ποτέ κανείς από τους δύο δεν μίλησε για αυτό. Ο Μαραντόνα άλλαξε μάνατζερ και ο Χόρχε Σιτερσπίλερ γύρισε στην Αργεντινή όπου συνέχισε να εξασκεί το επάγγελμα του ανιχνευτή νέων ταλέντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χόρχε Σιτερσπίλερ κατάφερε και έβγαλε πολλά εκατομμύρια δολάρια από το ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν κατάφερε να τον κάνει ευτυχισμένο. Πάλευε με την κατάθλιψη για χρόνια και το 2017, λίγες ημέρες μετά το διαζύγιο του αυτοκτόνησε με πτώση από τον 7ο όροφο του πολυτελούς διαμερίσματός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.