ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Ντοπέ» ο Ιταλός δρομέας Αχμέντ Αμπντελβαχέντ – Ανιχνεύτηκε θετικός στο μελδόνιο

Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό στίβου στο Μόναχο

«Ντοπέ» ο Ιταλός δρομέας Αχμέντ Αμπντελβαχέντ – Ανιχνεύτηκε θετικός στο μελδόνιο

Ο Ιταλός δρομέας Αχμέντ Αμπντελβαχέντ κατέκτησε πριν από μερικές εβδομάδες το ασημένιο μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, όμως το αποτέλεσμα του τεστ αντι-ντόπινγκ που διενεργήθηκε στη διάρκεια των αγώνων έδειξε πως είναι θετικός στο μελδόνιο.

Ο 26χρονος πρωταθλητής βρέθηκε να έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας Μελδόνιο (Meldonium), όπως ενημερώθηκε σχετικά η ιταλική ομοσπονδία στίβου.

Ο Αμπντελβαχέντ, που κατάγεται από την Αίγυπτο αρνήθηκε πως έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας. «Μερικά πράγματα φαίνονται ακατόρθωτα μέχρι να σου συμβούν.

Κινδυνεύω να τιμωρηθώ για την μία ουσία που δεν είχα ακούσει ποτέ. Ανακάλυψα για πρώτη φορά την ύπαρξη του Μελδόνιου όταν μου είπαν ότι το βρήκαν στις εξετάσεις μου. Δεν έχω πάρει ποτέ οικειοθελώς αυτήν την ουσία, γι’ αυτό προσπαθώ να καταλάβω γιατί ήταν στα ούρα μου».

Ο Αμπντελβαχέντ στον τελικό των 3.000μ στιπλ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τερμάτισε στη 2η θέση σε 8:22.35, πίσω από τον Φινλανδό, Τόπι Ραϊτάνεν (8:21.80).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία Σαράποβα είχε βρεθεί επίσης «θετική» στο Μελδόνιο το 2016 και εξέτισε ποινή 15 μηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.