ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντόρτμουντ: «Σκληρή» τιμωρία σε όσους επιστρέφουν με περιττά κιλά από τις γιορτές

Κάθε ποδοσφαιριστής της που θα ξεπεράσει ένα όριο κιλών θα τιμωρείται με 1.000 ανά 100 γραμμάρια

Ντόρτμουντ: «Σκληρή» τιμωρία σε όσους επιστρέφουν με περιττά κιλά από τις γιορτές

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών από τις διακοπές τους, έχοντας… αποκτήσει περιττά κιλά αποτελεί ένα συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.

Η Ντόρτμουντ, στην προσπάθεια της να βάλει τέλος σε αυτό το θέμα εντός της δικής της ομάδας, αποφάσισε να τιμωρεί τους ποδοσφαιριστές της με χρηματικά ποσά για κάθε… κιλό!

Σύμφωνα με τον δεξιό μπακ των Βεστφαλών, Τόμας Μενιέ, οι ποδοσφαιριστές της Ντόρμτουντ έχουν την υποχρέωση να επιστρέφουν fit από τις διακοπές τους, καθώς σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο, τότε πληρώνουν πρόστιμα στη διοίκηση.

Όπως αποκάλυψε στο «RTBF», για κάθε περιττό κιλό, οι ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ πληρώνουν 1.000 ευρώ. Μάλιστα, εάν κάποιος ποδοσφαιριστής ξεφύγει στις διακοπές του με το φαγητό και ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο όριο, τότε δίνει το ίδιο ποσό για κάθε 100 γραμμάρια!

«Μας ζυγίζουν κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της χρονιάς και μετά την επιστροφή μας στις προπονήσεις. Για κάθε περιττό κιλό, το πρόστιμο είναι χίλια ευρώ. Από ένα επίπεδο και πάνω, η κλίμακα ανεβαίνει στα χίλια ευρώ ανά 100 γραμμάρια», τόνισε αρχικά ο Βέλγος ο οποίος πρόσθεσε ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ!

«Χωρίς να αναφέρω ονόματα, υπήρχε ένας παίκτης, στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 10 χιλιάδες ευρώ! Του δόθηκε η δυνατότητα να μειώσει το πρόστιμο, αν έχανε όλο το περιττό βάρος σε μία εβδομάδα και τελικά τα κατάφερε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.