ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Μ.Τεντόγλου «λύνει» το μυστήριο και απαντά γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ στο ξενοδοχείο

Η κίνηση του παγκόσμιου πρωταθλητή να μη χαιρετήσει τον Παναγιώτη Δημάκο σχολιάστηκε στα social media

Ο Μ.Τεντόγλου «λύνει» το μυστήριο και απαντά γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ στο ξενοδοχείο

Viral έγινε την Πρασκευή μια κίνηση του Μίλτου Τεντόγλου κατά την υποδοχή του από τα μέλη της οικογένειάς του αλλά και της ελληνικής αποστολής όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του «χρυσού» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, όταν και δεν χαιρέτησε τον Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, καθώς πλησιάζει τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να τον υποδεχτεί, να παρακάμπτει τη χειραψία από τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησιάζει και να κατευθύνεται σε ένα άλλο πρόσωπο.

Η κίνησή του να μη χαιρετήσει τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής και Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο σχολιάστηκε στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Ο ΣΕΓΑΣ, σε ανάρτησή του θέλησε να απαντήσει εμμέσως σε όσα σχολιάζονται για την κίνηση του Τεντόγλου, αναφέροντας πως «ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία».

Εξηγήσεις για το τι συνέβη θέλησε να δώσει και ο Μίλτος Τεντόγλου και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, σε βίντεο που ανέβασε ο ΣΕΓΑΣ.

Ο Πομάσκι είπε: «Το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία βάση και θέλω να σας το εξηγήσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξήγησε: «Αυτό που έγινε χθες που δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου, και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου ένα χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να τον χαιρετήσω πρώτα και αυτό έκανα. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει συνεχώς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.