ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Μέσι έκανε εμφάνιση στη Disney World με… ροζ αυτοκίνητο (βίντεο)

Μαζί του ήταν ο μικρός γιος του ο Τσίρο

Ο Μέσι έκανε εμφάνιση στη Disney World με… ροζ αυτοκίνητο (βίντεο)

Τις χειμερινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του απολαμβάνει στη Φλόριντα ο Λιονέλ Μέσι.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο παρά τις φήμες για απιστία και για κρίση στο γάμο του με τον Αντονέλα Ροκούζο είναι μαζί της και μαζί με τα τρία τους αγόρια στην Φλόριντα και απολαμβάνουν την μαγεία της Disney World.

Η οικογένεια Μέσι εξοπλισμένη με χοντρά μπουφάν επισκέφτηκε το τεράστιο πάρκο ψυχαγωγίας στην Φλόριντα με τον Λιονέλ να παίζει με τους γιους του σαν να είναι παιδί.

Μάλιστα η κάμερα τον… έπιασε να οδηγεί ένα ροζ αυτοκίνητο έχοντας συνοδηγό τον μικρότερο γιο του τον Τσίρο. Πατέρας και γιος έδειχναν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Ο Αργεντινός επιστρέφει στη δράση με την Ίντερ Μαϊάμι στις αρχές του 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.