Ο Νικ Κύργιος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του αν και το δικαστήριο τον αθώωσε

Κρίθηκε ότι η πράξη του ήταν χαμηλού βαθμού σοβαρότητας για μια κοινή επίθεση

Ο Νικ Κύργιος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του αν και το δικαστήριο τον αθώωσε

Ο Νικ Κύργιος δικάστηκε σήμερα στην Αυστραλία για την επίθεση που είχε κάνει στην πρώην σύντροφό του πριν από περίπου δύο χρόνια.

Τότε η Κιάρα Πασάρι είχε καταγγείλει ότι την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο πεζοδρόμιο μετά από καβγά που είχαν οι δυο τους. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης ο Κύργιος παραδέχτηκε ότι όντως συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, αναφέροντας ότι η πρώην σύντροφός του τον εμπόδιζε να φύγει από το σημείο.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν τον τιμώρησε. Συγκεκριμένα, κρίθηκε ότι η πράξη του ήταν χαμηλού βαθμού σοβαρότητας για μια κοινή επίθεση και δεν ήταν προμελετημένη αφού, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της απόφασης, επρόκειτο για «μια μεμονωμένη πράξη βλακείας ή αγανάκτησης».

Στη συνέχεια η δικαστής είπε στον Κύργιο: «Ενεργήσατε εν βρασμώ ψυχής. Σε αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετώπιζα οποιονδήποτε νεαρό άνδρα σε αυτό το δικαστήριο. Είσαι απλά ένας νεαρός άνδρας που τυχαίνει να χτυπάει ιδιαίτερα καλά την μπάλα του τένις».

Η αντίδραση του Κύργιου

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο Νικ Κύργιος αναφέρθηκε στην απόφαση μέσα από τα social media που διατηρεί: «Σέβομαι τη σημερινή απόφαση και είμαι ευγνώμων στο δικαστήριο που απέρριψε τις κατηγορίες χωρίς καταδίκη. Δεν ήμουν καλά όταν συνέβη αυτό και αντέδρασα σε μια δύσκολη κατάσταση με έναν τρόπο για τον οποίο μετανιώνω. Ξέρω ότι δεν ήταν σωστό και λυπάμαι ειλικρινά για το κακό που προκάλεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ψυχική υγεία είναι δύσκολη. Η ζωή μπορεί να φαίνεται υπερβολική, αλλά έχω ανακαλύψει ότι το να λάβω βοήθεια και να δουλέψω με τον εαυτό μου, μου επέτρεψε να νιώσω και να γίνω καλύτερος. Ευχαριστήσω πολύ την Costeen (σ.σ.: είναι η νέα σύντροφός του), την οικογένειά μου και τους φίλους που με στήριξαν σε αυτή την υπόθεση. Τώρα σκοπεύω να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση του τραυματισμού μου και να προχωρήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.