ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ποδοσφαιρικής του καριέρας

«Το διόρθωσα αργά και κατάλαβα ότι μου κόστιζε και επηρέαζε πολύ την απόδοσή μου»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ποδοσφαιρικής του καριέρας

Σε μια σειρά από βίντεο που «ανεβάζει» στα social media ο πρώην άσσος της ΑΕΚ  Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε το ποιο «είναι το τεράστιο λάθος που έχει κάνει στην καριέρα του».

Συγκεκριμένα αναφέρει «Τα μεγαλύτερα λάθη που έκανα ως ποδοσφαιριστής; Ένα μεγάλο λάθος μού έρχεται. Δεν πάει να πει ότι έκανα μόνο ένα. Το διόρθωσα αργά και κατάλαβα ότι μου κόστιζε και επηρέαζε πολύ την απόδοσή μου. Αυτό ήταν το γεγονός ότι διαμαρτυρόμουν στους διαιτητές. Μπορεί να μην έχω τσακωθεί ή ανταλλάξει κουβέντες με κάποιον αμυντικό ή κάποιον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, αλλά ήμουν πολύ γκρινιάρης με τους διαιτητές».


«Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκιο ή άδικο. Το θέμα είναι ότι σου έπαιρνε το κεφάλι, σου έπαιρνε το μυαλό όλο αυτό το πράγμα.

Έχανα αυτοσυγκέντρωση, ενέργεια, έπαιζα προκατειλημμένα, με αποτέλεσμα να μειώνεται και η απόδοσή μου. Αυτό είναι σίγουρο».

Οσο για το πότε το συνειδητοποίησε και άρχισε να το «μαζεύει», απάντησε: «Άρχισα να το διορθώνω από τον Σάντος και μετά. Τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου δεν γκρίνιαζα τόσο. Η διαφορά ήταν τεράστια. Αυτό ήταν σημαντικό λάθος.

Όλοι το ίδιο λέμε. Θέλουμε να γυρίσουμε πίσω και να έχουμε το μυαλό που έχουμε σήμερα, πράγμα το οποίο δεν γίνεται.

Αλλά αν μπορούσε να γίνει θα ήμουν εντελώς αφοσιωμένος στο παιχνίδι και θα είχα μεγαλύτερη απόδοση.Κατάλαβα πόσο με επηρέαζε τον χρόνο που έπαιξα στην Ισπανία. Εκεί είχα το μυαλό μου μόνο στο ποδόσφαιρο. Μόνο το πώς θα φάω καλύτερα, θα γυμναστώ καλύτερα και είμαι σίγουρος πως ήμουν στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου.

Έκανε έξτρα προπόνηση, έξτρα γυμναστήριο και το λίπος μου είχε πέσει στο 6,5%. Ποτέ δεν είχα χαμηλότερο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Έγινε πιο αλτικός, πιο γρήγορος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό με βοήθησε, επειδή το πρώτο διάστημα δεν ήμουν βασικός στην Ατλέτικο, να μπω μέσα στη συνέχεια και να δείξω περισσότερα πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.