ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε την δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του (βίντεο)

Η μεταγραφή στην Άντερλεχτ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε την δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του (βίντεο)

Μέσω video που «ανέβασε» στο Instagram ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του.

Ο πρώην διεθνής άσος της ΑΕΚ και της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αναφέρθηκε σε κάποια στιγμή του μέσα στα γήπεδα αλλά στην μεταγραφή στην Άντερλεχτ η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντέμης:

«Η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν είχε τελειώσει σε όλα η μεταγραφή μου στην Άντερλεχτ το 1998. Έμενε να βάλω εγώ την υπογραφή μου. Είχα πάει στο Βέλγιο για να υπογράψω και για κάποιο λόγο δεν ήθελα να υπογράψω. Δεν με άφηναν να φύγω από εκεί. Εγώ τους είπα ότι θα γυρίσω και μετά θα υπογράψω, αλλά κάτι είχαν καταλάβει κι αυτοί και δεν με άφηναν να φύγω. Έφυγα τελικά με το ζόρι, χωρίς να υπογράψω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά ήμουν για μερικές ημέρες απομονωμένος και σκεφτόμουν τι να κάνω, να φύγω ή να μείνω στην ΑΕΚ. Μιλούσα με τον πατέρα μου, την αδερφή μου και όλοι μου έλεγαν αν φύγω. Μάλιστα, έβγαζαν και λίγο εκνευρισμό διότι εγώ δεν ήθελα να φύγω. Αυτό θυμάμαι ως κάτι δύσκολο στην καριέρα μου. Δεν είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Στεναχώριες υπάρχουν, όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Οι χαρές μου ήταν πολύ περισσότερες, οπότε θυμάμαι εκεί να δυσκολεύτηκα λίγο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.