ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Παναθηναϊκός μένει «άστεγος» στην Ευρώπη μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

Η ομάδα της Αθήνας είναι σε αναζήτηση νέας έδρας αφού σε 20 ημέρες έχει αγώνα στην Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός μένει «άστεγος» στην Ευρώπη μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

Μετά από την ανακοίνωση του ΟΑΚΑ ότι κλείνει το γήπεδο ποδοσφαίρου λόγω προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα ο Παναθηναϊκός μένει στο… «δρόμο» αφού έχει δηλώσει ως έδρα το συγκεκριμένο στάδιο και πλήρωσε και αρκετά χρήματα για το λίφτινγκ του. 

Ο Παναθηναϊκός έδωσε εκεί το παιχνίδι με την Μπράγκα για τα πλέι οφ του Champions League και τον αγώνα με την Βιγιαρεάλ στους ομίλους του Europa League.

Και στα δύο παιχνίδια κόπηκαν περισσότερα από 65.000 εισιτήρια! Ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει άλλα δύο παιχνίδια στην έδρα του για τον όμιλο του Europa League. Το ένα με την Ρεν στις 26/10 και το άλλο με τη Μακάμπι Χάιφα στις 14/12.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον η ομάδα της Αθήνας είναι σε αναζήτηση νέας έδρας αφού σε 20 ημέρες έχει αγώνα στην Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.